Pensyarah UTeM terima Hadiah Penyelidikan Pascasiswazah UMPSA - Nur Ainaa Adhreena, Muhamad Shukri (UMPSA, 2023)
GAMBANG, 21 Oktober 2023 – Seorang pensyarah Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM), Ts. Dr. Mohd Farid Ismail, 39, menempa kejayaan apabila beliau berjaya menamatkan pengajian ijazah kedoktorannya dalam tempoh tiga tahun meskipun dilanda cabaran pandemik COVID-19 semasa tempoh pengajiannya.