Inspirasi mendiang bapa dorong kejayaan Loganaayagi penerima Anugerah Naib Canselor - Nur Ainaa Adhreena, Muhamad Shukri (UMPSA, 2023)
GAMBANG, 21 Oktober 2023 – Menerima anugerah istimewa yang diberikan oleh universiti ketika majlis konvokesyen pastinya bukanlah sesuatu yang mudah.