Penerima Hadiah Kecemerlangan Akademik Ijazah Dual UMPSA - Jerman graduan terbaik di Hochschule Reutlingen - Nur Hartini, Mohd Hatta (UMPSA, 2023)
PAYA BESAR, 21 Oktober 2023 – Program ijazah dual yang telah bermula sejak tahun 2010 telah menyaksikan ramai graduan yang berjaya menamatkan pengajian dan kini berada di serata dunia dengan setiap kepakaran berbeza termasuklah Joel Marianus Mukui, 27 yang berjaya memperoleh Hadiah Kecemerlangan Akademik Ijazah Dual UMPSA - Jerman.