Anugerah Pelajaran Diraja (Pingat Jaya Cemerlang) UMPSA hadiah manis buat Foo Xiao Bing - Safriza, Baharuddin (UMPSA, 2023)
GAMBANG, 21 Oktober 2023 - Ternyata, segala keringat dan air mata yang tumpah sepanjang mengikuti pengajian di Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) akhirnya terbalas apabila Foo Xiao Bing, 24, dianugerahkan sebagai penerima Anugerah Pelajaran Diraja (Pingat Jaya Cemerlang) pada Majlis Konvokesyen Ke-18 (MKK-18) UMPSA.