Terima sindiran takkan berjaya, Layli bukti sebaliknya - Siti Nurfarmy, Ibrahim (UMPSA, 2023)
GAMBANG, 22 Oktober 2023 - Menerima sindiran mengatakan anak kepada pasangan bekas tukang jahit, Wirman Tengku Munaf, 61 dan peniaga restoran, Afni Zakaria, 58 tidak akan berjaya, akhirnya menjadi pembakar semangat buat Nur Layli Wirman, 25 untuk membuktikan tanggapan orang terhadap keluarganya salah sama sekali.