Lepasan Kolej Vokasional buktikan boleh berjaya, peroleh Anugerah Pelajaran Diraja - Nur Hartini, Mohd Hatta (UMPSA, 2023)
GAMBANG, 21 Oktober 2023 – Tidak pernah beroleh kejayaan semasa melanjutkan pengajian diploma dari Kolej Vokasional Datuk Seri Mohd Zin, Melaka, Muhammad Ambri Mohd Sha’ari, 24 membuka mata masyarakat bahawa beliau tetap boleh berjaya sehingga menerima Anugerah Pelajaran Diraja (Pingat Jaya Cemerlang) dalam Majlis Konvokesyen Ke-18 Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA).