Singgah Kopi milik mahasiswa UMPSA meriahkan Ekspokonvokesyen 2023 - Siti Nurfarmy, Ibrahim (UMPSA, 2023)
GAMBANG, 21 Oktober 2023 – ‘Singgah Kopi’, begitulah perniagaan berasaskan minuman kopi yang diusahakan oleh mahasiswa Fakulti Komputer, Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA), Nur Aysha Eliya Abdullah Sany bersama mentor keusahawanan, pensyarah Fakulti Teknologi Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik (FTKEE), Ts. Dr. Abdul Nasir Abd Ghafar.