UMPSA raikan 4,854 graduan konvokesyen mulai Sabtu ini - Mimi Rabita, Abd Wahit (UMPSA, 2023)
GAMBANG, 20 Oktober 2023 - Majlis Konvokesyen Ke-18 Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) hari ini menyaksikan seramai 4,854 graduan bagi tahun 2023 yang terdiri daripada graduan doktor falsafah (70), sarjana (161), graduan sarjana muda (2,181), ijazah dual (34) dan diploma (961) serta graduan program pembelajaran sepanjang hayat UMPSA Advanced (1,447) yang menerima ijazah dan diploma masing-masing yang berlangsung pada 21 hingga 24 Oktober di Dewan Kompleks Sukan UMPSA Kampus Gambang.