UMPSA pacu Agenda Pemerkasaan Mahasiswa - Mimi Rabita, Abd Wahit (UMPSA, 2023)
GAMBANG, 15 Oktober 2023 - Menteri Pendidikan Tinggi, Yang Berhormat Dato’ Seri Mohamed Khaled Nordin hadir merasmikan Hari Terbuka dan Expo Konvokesyan 2023 Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) yang berlangsung di Dewan Kompleks Sukan UMPSA Kampus Gambang baru-baru ini.