UMPSA CIPTA, CINTA dan CITRA ke arah keunggulan peribadi - Yusnita, Muhamad Noor (UMPSA, 2023)
Sebagai seorang pensyarah di Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) sejak tahun 2019, adalah menjadi saat indah apabila tercipta sejarah memasuki sebuah universiti gemilang dan terunggul untuk berbakti kepada anak bangsa dan negara.