UMPSA anjur Program Jurulatih Renang Tahap 1 dan Penyelamatan Di Air - Siti Rabiatull Aisha, Idris (UMPSA, 2023)
SHAH ALAM, 25 September 2023 - Fakulti Teknologi Kejuruteraan Mekanikal dan Automotif (FTKMA), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) dengan kerjasama Aquasplash Academy telah menganjurkan program Jurulatih Renang Tahap 1 dan Penyelamatan Di Air baru-baru ini.