Lebih 100 sertai Persidangan World Sustainable Construction Conference Series 2023 - Nor Azlin, Mohd Azman (UMPSA, 2023)
KUALA LUMPUR, 13 Oktober 2023 - Persidangan World Sustainable Construction Conference Series 2023 (WSCC Series 2023) anjuran Fakulti Teknologi Kejuruteraan Awam (FTKA), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah diadakan secara fizikal pada 13 sehingga 14 Oktober 2023 bertempat di Tamu Hotel & Suites, Kuala Lumpur.