UMPSA perkukuh kerjasama dengan Kumpulan Yayasan Sabah dan Kolej Teknologi Yayasan Sabah - Siti Nur Azwin, Zulkapri (UMPSA, 2023)
KOTA KINABALU, 12 Oktober 2023 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) perkukuh hubungan kerjasama dengan Kumpulan Yayasan Sabah (YS) dan Kolej Teknologi Yayasan Sabah (KTYS) berkaitan penajaan pendidikan dan pengambilan pelajar.