Tasik UMPSA tumpuan pemancing sempena Sambutan Ulang Tahun UMPSA ke-21 - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2023)
PEKAN, 14 Oktober 2023 - Tasik Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) di Pekan menjadi tumpuan para pemancing apabila lebih 200 orang hadir bersama keluarga dalam Pertandingan Memancing sempena Sambutan Ulang Tahun Ke-21 UMPSA dan menjelangnya Majlis Konvokesyen UMPSA Ke-18 mulai 21 hingga 24 Oktober depan.