UMPSA jalin kerjasama dengan D-8 International University, Iran tingkat kerjasama antarabangsa - Mohd Ferdaus, Musa (UMPSA, 2023)
IRAN, 9 Oktober 2023 - Lawatan kerja rasmi delegasi pendidikan tinggi bersama Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA), Profesor Dato’ Ts. Dr. Yuserrie Zainuddin ke Republik Islam Iran baru-baru ini menyaksikan berlangsungnya acara menandatangani memorandum persefahaman (MoU) antara UMPSA dan D-8 International University.