10 Protege UMPSA dilantik berkhidmat dalam pengurusan - Mimi Rabita, Abd Wahit (UMPSA, 2023)
KUALA LUMPUR, 11 Oktober 2023 - Seramai sepuluh orang alumni Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) berjaya terpilih sebagai Protege UMPSA yang akan berkhidmat di universiti dan ditempatkan bersama selama setahun kepada kepada pengurusan universiti tertinggi dan badan-badan korporat.