UMPSA perluas rangkaian kerjasama dengan industri di Gebeng - Siti Nur Azwin, Zulkapri (UMPSA, 2023)
KUANTAN, 9 Oktober 2023 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) perluas rangkaian kerjasama dengan industri di Gebeng bagi mewujudkan kerjasama dengan rakan industri dalam bidang yang disepakati bersama dengan universiti.