UMW Grantt perkenal gris gred makanan boleh dibiodegrasi - Muhammad Ikhwan, Ideris (Media Mulia Sdn Bhd, 2023)
KUALA LUMPUR – Anak syarikat milik penuh Kumpulan UMW dan pengeluar minyak pelincir jenama Grantt, UMW Grantt International Sdn. Bhd. (UMW Grantt) memperkenalkan Gris Gred Makanan Pelbagai Guna Grantt pada Pameran & Persidangan Antarabangsa Teknologi Hijau dan Produk Eko Malaysia (IGEM) 2023 di sini hari ini.