UMW Grant hasil Gris Gred Makanan Pelbagai Guna boleh dibiodegradasi - Shafiqah, Shukor (Utusan Malaysia, 2023)
KUALA LUMPUR: UMW Grantt International Sdn. Bhd. (UMW Grantt), anak syarikat milik penuh Kumpulan UMW dan pengeluar minyak pelincir jenama Grantt, memperkenalkan Gris Gred Makanan Pelbagai Guna, dalam memperluaskan produk hijaunya.