Impian Nooraizah sambung pengajian di UMPSA jadi kenyataan - Asrol, Awang (New Straits Times Press (M) Bhd., 2023)
Kuantan: Impian Nooraizah Mohd Safie, 18, menyambung pengajian ke universiti menjadi kenyataan apabila mendaftar di Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA), semalam.