Satu keluarga jalan kaki hantar anak masuk universiti - Nurathikah Athilya, Hassan (Sinar Harian, 2023)
SHAH ALAM - Tular satu klip video memaparkan sebuah keluarga berjalan kaki memasuki Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) ketika hari pendaftaran pada Sabtu.