Ir. Ts. Dr. Juliawati hasilkan kapsul mikro berkomposisi madu dan minyak biji rami tingkatkan rintangan karatan logam - Nur Hartini, Mohd Hatta (Pejabat Naib Canselor, 2023)
PEKAN, 20 September 2023 - Kos membaik pulih atau penyelenggaraan komponen automotif, paip minyak dan gas (oil and gas pipeline) dan sebagainya bukanlah murah dan memerlukan kaedah yang sesuai dan efektif bagi melindungi logam serta bahan daripada karatan.