Nurul Wahidah dan Noraisah Nurul Fatwa dinobatkan pemenang AAU - Nur Hartini, Mohd Hatta (UMPSA, 2023)
KUANTAN, 3 Oktober 2023 - Nurul Wahidah Arshad dan Noraisah Nurul Fatwa Mohd Razali dinobatkan pemenang Anugerah Akademik Universiti (AAU) 2022 dalam majlis Anugerah Cendekia Bitara ‘22 Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdulla (UMPSA) yang telah diadakan di Hotel Grand Darul Makmur, Kuantan baru-baru ini.