Dorongan guru, impian Nooraizah sambung pengajian di UMPSA tertunai - Nur Ainaa Adhreena, Muhamad Shukri (UMPSA, 2023)
PEKAN, 2 Oktober 2023 - Impian Nooraizah Mohd Safie, 18, pelajar lepasan Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Tok Dor, Jerteh untuk menyambung pengajian ke universiti menjadi kenyataan apabila beliau hadir mendaftar di Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) hari ini.