Teruja anak masuk universiti, pengorbanan ayah dan ibu hantar anak daftar di UMPSA - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2023)
PAYA BESAR, 30 Oktober 2023 - Hati ibu bapa mana yang tidak bangga melihat anak yang dibesarkan bagai menatang minyak yang penuh berjaya ke menara gading.