Inovasi bandana hindar risiko cedera main takraw - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Media Mulia Sdn. Bhd., 2023)
Sepak takraw adalah antara sukan yang berpotensi membawa pingat kemenangan kepada Malaysia, namun hanya dipertandingkan hingga ke peringkat Sukan Asia.