Program empowerNCER lonjak ekonomi B40 - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Berita Harian, 2023)
Taiping; Penyertaan individu dalam Program empowerNCER. Latihan Kemahiran dan Keusahawanan (empowerNCER) anjuran Pihak Berkuasa Perlaksanaan Koridor Utara (NCIA) di daerah Larut, Matang dan Selama (LMS) di sini mampu meningkatkan sosioekonomi khususnya, golongan B40.