UMPSA dan Pendidikan Malaysia perkukuh hubungan baik dengan Institusi di China - Mohd Ferdaus, Musa (UMPSA, 2023)
HEBEI, 19 September 2023 - Delegasi Pendidikan Malaysia ke China yang dihadiri Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA), Profesor Dato' Ts. Dr. Yuserrie Zainuddin dan Timbalan Ketua Pengarah, Penyelidikan dan Antarabangsa Jabatan Pendidikan Tinggi, Ahmad Rizal Adnan telah mengadakan kunjungan hormat ke Hebei University (HBU).