Pelajar UMPSA anjur program Perwira untuk Bumi Pertiwi - Haslinda, Hashim; Nur Balqis Husna, Idris (Pejabat Naib Canselor, 2023)
KUANTAN, 9 September 2023 - Seramai 37 orang pelajar Asasi Sains dan Teknologi (AST), Pusat Sains dan Matematik (PSM), Universiti Malaysia Pahang Al–Sultan Abdullah (UMPSA) telah mengadakan program Perwira Untuk Bumi Pertiwi bersama Sekolah Kebangsaan Pandan, Kuantan baru–baru ini.