UMPSA rai Majlis Penutup Bulan Kebangsaan dengan semangat patriotik - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2023)
PEKAN, 21 September 2023 – Warga Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) disaran untuk menghayati semangat kemerdekaan tanpa mengira warna kulit, bangsa dan agama terhadap rakan sekerja, anak didik, jiran dan semua insan yang berada di sekeliling kita bersatu padu yang mendalam terhadap satu sama lain.