UMPSA tuan rumah Pertandingan MoonsooSIM Enterprise Resource Management MERMC 2023 - Nur Ainaa Adhreena, Muhamad Shukri (UMPSA, 2023)
GAMBANG, 23 September 2023 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) buat pertama kalinya menjadi tuan rumah bagi Pertandingan MoonsooSIM Enterprise Resource Management (MERMC) 2023 Final Malaysia yang dianjurkan oleh Infusion Information Technology Sdn. Bhd. dengan kerjasama Fakulti Pengurusan Industri (FIM).