UMPSA meterai kerjasama dengan 3 institusi di Hebei - Mohamad Ferdaus, Musa (UMPSA, 2023)
BEBEK, 22 September 2023 - Universiti Malaysia Pahang Al- Sultan Abdullah (UMPSA) menandatangani memorandum persefahaman (MoU) bersama tiga institusi TVET di Kementerian Pendidikan Hebei, China, iaitu Hebei Petroleum University of Technology, Hebei Software Institute dan Shijiazhuang Institute of Railway Technology.