14 pelajar UMPSA sertai Program Pengenalan Kimpalan Bawah Air - Siti Rabiatull Aisha, Idris (Pejabat Naib Canselor, 2023)
BANGI, 21 Ogos 2023 – Seramai 14 orang pelajar Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah menyertai Program Pengenalan Kepada Kimpalan Bawah Air di Bangi, Selangor baru-baru ini.