Temu Mesra Bersama 100 Alumni Sabah UMPSA eratkan hubungan silaturahim - Nur Ainaa Adhreena, Muhamad Shukri (UMPSA, 2023)
KOTA KINABALU, 16 September 2023 - Pusat Perhubungan Alumni, Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) menganjurkan Majlis Temu Mesra bersama Alumni Sabah bertempat di The Pacific Sutera Hotel, Kota Kinabalu baru-baru ini.