UMPSA keterlihatan di Puncak Kinabalu - Jamilah Bebe, Mohamad (UMPSA, 2023)
Perjalanan kali ini Bukan perjalanan biasa berliku Perjalanan ini Perjalanan yang perlukan tekad jati Istiqamah beriring kecekalan di hati