UMPSA jalin kerjasama dengan 11 rakan industri - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2023)
PEKAN, 15 September 2023 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) mengadakan majlis pertukaran memorandum perjanjian (MoA) dan memorandum persefahaman (MoU) bersama 11 rakan industri dalam usaha membangunkan organisasi terutamanya dalam hal-hal berkaitan akademik, penyelidikan dan pembangunan.