Pusat Bahasa Moden anjur Minggu EKSA - Muhamad Aizat, Zulkifli; Hanisah, Kasbon (UMPSA, 2023)
PEKAN, 24 Julai 2023 - Sejajar dengan usaha dan komitmen universiti dalam pendekatan kampus lestari serta mesra alam, Pusat Bahasa Moden (PBM), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah menganjurkan Minggu Ekosistem Kondusif Sektor Awam (EKSA) pada 24 hingga 28 Julai yang lalu.