Kembara Kenali Borneo Satu Kembara Sejuta Kenangan - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2023)
KOTA KINABALU, 6 September 2023 - Kebawah Duli Yang Maha Mulia Seri Paduka Baginda Yang di-Pertuan Agong Al-Sultan Abdullah Ri'ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah yang juga merupakan Tuanku Canselor Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA), bersama-sama dengan Kebawah Duli Yang Maha Mulia Seri Paduka Baginda Raja Permaisuri Agong Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah berkenan mengadakan jelajah 'Kembara Kenali Borneo' di Sabah dan Sarawak, bermula dari 3 hingga 13 September.