Pensyarah UMPSA cipta I-GCPM Modular bantu pelajar mendalami pengurusan projek dan peperiksaan pensijilan profesional - Hafizatulazlin, Abdul Aziz (UMPSA, 2023)
GAMBANG, 18 September 2023 - Penyelidik dan pensyarah kanan, Fakulti Pengurusan Industri (FPI), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA), Profesor Madya Dr. Lee Chia Kuang, 38 telah menghasilkan penyelidikan bertajuk ‘A New Interactive Global Certified Project Management (I-GCPM) Modular’