UMPSA jalin kerjasama pintar dengan 12 industri - Sairul Zamri, Misrani (Media Mulia Sdn. Bhd., 2023)
UNIVERSITI Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) menjalinkan kerjasama pintar dengan 12 organisasi industri dalam pembelajaran berasaskan kerja atau dikenali sebagai Work Based Learning (WBL).