UMPSA Bridge Run tarik perhatian 2,000 peserta - Nasional, kini (Nasionalkini.my, 2023)
PEKAN, 2 September – Pemangku Raja Pahang, Tengku Hassanal Ibrahim Alam Shah berkenan melakukan pelepasan peserta Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) Bridge Run 2023, di Jambatan Sultan Abu Bakar, dekat sini, hari ini.