FTKPM kongsi kepakaran bersama pelajar Universitas Putra Indonesia YPTK - Nadira Hana, Abdul Hamid (UMPSA, 2023)
PADANG, INDONESIA, 11 Ogos 2023 – Staf dan pelajar Fakulti Teknologi Kejuruteraan Pembuatan dan Mekatronik (FTKPM), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah mengadakan program khidmat komuniti bersama pelajar Universitas Putra Indonesia, Yayasan Perguruan Tinggi Komputer (YPTK) baru-baru ini.