Larian UMPSA Bridge Run meriah tarik minat lebih 2000 peserta - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2023)
PEKAN, 2 September 2023 - Lebih 2,000 peserta menyeberangi Jambatan Sultan Abu Bakar Pekan dalam program UMPSA Pekan Bridge Run 2023 sempena Sambutan 21 Tahun dan penjenamaan Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) yang berlangsung baru-baru ini.