Kontinjen UMPSA meriahkan Perbarisan dan Perarakan Sambutan Hari Kemerdekaan - Nur Ainaa Adhreena, Muhamad Shukri (UMPSA, 2023)
KUANTAN, 31 Ogos 2023 - Dua pasukan kontinjen Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) mengambil bahagian dalam acara Perbarisan dan Perarakan Sambutan Hari Kemerdekaan Ke-66 Peringkat Negeri Pahang Tahun 2023 yang diadakan serentak di daerah Kuantan dan juga Pekan.