Ts. Dr. Nasrul Hadi hasilkan Protective Bandana Pro-B mengurangkan risiko kecederaan kepada pemain sepak takraw - Nur Hartini, Mohd Hatta (Pejabat Naib Canselor, 2023)
PEKAN, 4 September 2023 - Sepak Takraw adalah antara sukan yang berpotensi membawa pingat kemenangan kepada Malaysia, namun hanya dipertandingkan sehingga ke peringkat Sukan Asia sahaja.