Dr. Mirta Widia tingkatkan kecekapan penilaian risiko ergonomik melalui I-ERA System - Nur Hartini, Mohd Hatta (Pejabat Naib Canselor, 2023)
PEKAN, 1 September 2023 - Saban hari, berlakunya peningkatan terhadap penyakit pekerjaan yang direkodkan oleh Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO, Malaysia).