Penggunaan skrin terlalu lama tingkat potensi kemurungan kanak-kanak - Faida, Rahim; Noradilah, Md Nordin (Astro AWANI Network Sdn. Bhd., 2023)
KUALA LUMPUR: Penggunaan skrin terlalu lama dalam kalangan kanak-kanak menyebabkan sikap kurang bergaul, sukar menyesuaikan diri dan bertindak lebih agresif seperti gemar membaling alat permainan, memukul dan pemarah.