Warga UMPSA hias pejabat kibar Jalur Gemilang semarakkan bulan kemerdekaan - Siti Nur Azwin, Zulkapri (UMPSA, 2023)
PEKAN, 29 Ogos 2023 – Jelas terpancar kemeriahan tatkala memasuki bangunan dan pejabat di kedua-dua kampus Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) di Pekan dan Kampus Gambang yang dipenuhi dengan kibaran jalur gemilang sebagai memeriahkan lagi Sambutan Bulan Kebangsaan pada tahun ini.