UMS terima kunjungan penanda aras EKSA dari PHKK, UMPSA - UMPSA, PNC (Jeselton Times.com, 2023)
KOTA KINABALU: Universiti Malaysia Sabah (UMS) telah menerima kunjungan Penanda Aras Ekosistem Kondusif Sektor Awam (EKSA) dari Pusat Hal Ehwal Korporat dan Kualiti (PHKK), Universiti Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA), baru-baru ini.