11 MoU antara MACEE dan universiti Malaysia - Juani Munir, Abu Bakar (UMPSA, 2023)
PETALING JAYA: Suruhanjaya Pertukaran Pendidikan Malaysia-Amerika (MACEE) memeterai 11 memorandum persefahaman (MoU) dengan pelbagai universiti awam dan swasta Malaysia dalam usaha untuk meningkatkan kerjasama dan memupuk pertukaran peluang akademik antara Malaysia serta Amerika Syarikat.